Logotips d'organismes oficials

Els alumnes de Sagalets també han de seguir una rutina

Els alumnes, d'entre 0 i 3 anys, estàn als seus domicilis i les famílies reben continguts per part del professorat comarcal

Video Thumbnail
Escola Infantil Sagalets a distància coronavirus1
Des del passat 16 de març, amb l'inici del període educatiu telemàtic, l'Escola Comarcal Infantil Sagalets s'ha adaptat per complet a la nova situació. "En menys de 24 hores vam poder reorganitzar la nostra manera de treballar i de moment estem contentes amb l'efectivitat i el resultat", va explicar

Des del passat 16 de març, amb l’inici del període educatiu telemàtic, l’Escola Comarcal Infantil Sagalets s’ha adaptat per complet a la nova situació. “En menys de 24 hores vam poder reorganitzar la nostra manera de treballar i de moment estem contentes amb l’efectivitat i el resultat”, va explicar Estela Guardia.

L’educació infantil a distància és una de les més complicades d’aconseguir. Els alumnes, d’entre 0 i 3 anys, estan als seus domicilis i les famílies reben continguts per part del professorat comarcal. La major part de tasques es distribuïxen en material d’activitats experimentals en línia amb les activitats elaborades a les aules. “En la primera etapa educativa no són tan importants els continguts com el fet de seguir una rutina”, va afirmar Guàrdia.

L’equip de l’educació infantil, per part seua, continua treballant en els projectes i la programació d’activitats lectives per a quan es reprenga el curs acadèmic. Els dispositius electrònics i documents compartits són algunes de les opcions que han començat a utilitzar des de la direcció.

REDACCIÓ
Mitjans