Logotips d'organismes oficials

El Campus de patinatge de Valderrobres plena l’aforament amb 50 participants

L'activitat s'ha allargat, enguany i per primera vegada, fins a les 6 de la vesprada i amb servei de menjador

Video Thumbnail
El Campus de patinatge de Vall-de-roures omple totes les places amb 50 participants
Durant aquesta passada setmana, en el pavelló de la capital Comarcal soles s'escoltava música i rodes, i és que ha tingut lloc el Campus de Patinatge de Valderrobres. Una activitat que creix cada estiu, i és que mentre l'any passat rondaven els 30 inscrits aquest han hagut de tancar les matrícules p

Durant aquesta passada setmana, en el pavelló de la capital Comarcal soles s’escoltava música i rodes, i és que ha tingut lloc el Campus de Patinatge de Valderrobres. Una activitat que creix cada estiu, i és que mentre l’any passat rondaven els 30 inscrits aquest han hagut de tancar les matrícules per a aquest campus, abans d’hora per aforament complet. Una de les monitores d’aquest curs és Inés Caldú, qui precisament comenta que “de sobte en dues setmanes teníem 50 inscrits i tanquem les inscripcions perquè no podíem agafar a ningú més, així que estem molt contentes”.
Aquest ha estat el primer any en què les participants d’aquest campus tenien l’opció de menjar aquí i d’aquesta manera allargar l’activitat des de les 9 del matí fins a les 6 de la vesprada. “Passem una enquesta als pares de les nenes que fan l’activitat durant l’any, per a veure si estaven interessats” a allargar el patinatge i tenir el servei de menjador, així com l’activitat de vesprada. En l’enquesta les famílies ja van mostrar l’interès per allargar el campus, però “pensàvem que tindríem uns vint o poc més i han estat 50”. L’opció va ser un tremend èxit.

A aquest campus poden participar xiquets i xiquetes de tots els nivells de patinatge. “Tenim xiquetes que no saben patinar absolutament res, que han vingut i no s’havien posat uns patins, potser només per a poder aguantar-se durant la setmana, però ja és suficient per a elles” al que la monitora afegeix que “també tenim xiquetes que ja van a
l’institut i que porten patinant des dels tres o quatre anys, i el nivell és molt diferent”. És per això que es realitzen diferents grups en funció de l’edat i del nivell de patinatge “d’aquesta manera podem ensenyar-los les coses pròpies del seu nivell”, afirma Caldú. De fet, ha tingut tanta acceptació aquesta edició que de tres monitores han hagut de passar a cinc. Totes elles treballant en conjunt per a ensenyar a patinar a 50 xiquetes que  aran una exhibició per a familiars i amics en finalitzar la setmana.

ISABEL APARICIO
Mitjans