Logotips d'organismes oficials

Publicitat

Si vols obri noves vies de negoci, si vols donar-te a conèixer o vols reforçar la teua empresa, si vols promocionar les teues activats al Matarranya tenim el que necessites. Mitjans de proximitat fets al territori i per al territori. T’oferim qualitat i professionalitat, rigor, immediatesa i proximitat en el teu missatge publicitari, perquè al Matarranya hi ha tot un món publicitari per descobrir.

La globalitat de la xarxa
Matarranya Media

El teu missatge no només es quedarà a la comarca, sinó que arribarà a tot el món. Això només és possible amb la globalitat de la xarxa. Al telèfon 669 81 64 88 et donem totes les possibilitats. El diari digital matarranya.media està als ordinadors de tota la comarca, però també als d’arreu del món.

T’oferim la possibilitat que el teu missatge viatge a velocitats increïbles per tot el planeta… Diverses possibilitat des d’un cridaner banner al capdamunt de la web o en un econòmic mòdul interior. I sempre amb la possibilitat d’enllaçar-ho amb la teua pròpia web.

La immediatesa de la ràdio
Ràdio Matarranya

T’imagines en pensar en una promoció pel matí, quan encara estàs al llit i que a l’obrir el teu negoci ja ho coneguen els teus clients? Això només és possible amb la immediatesa de la ràdio. Només et cal contactar amb nosaltres, donar-nos la teua idea i nosaltres ens encarreguem d’elaborar una atractiva falca publicitària.

Eixe nou producte, eixa idea o aquella oferta que has pensat a les vuit del matí ja la coneix tota la gent de la nostra comarca només una hora després. Obri mercat, creix.

La solidesa de la lletra escrita Notícies del Matarranya

La publicació Notícies del Matarranya arriba cada quinzena a totes les cases i establiments de la comarca del Matarranya de manera gratuïta. Es el mitjà en més difusió i que arriba a més llocs al Matarranya. Els seus anuncis no passen desapercebuts, es poden mirar una i una altra vegada. Lleguir-ho i relleguir-ho… Prova a estar a les mans de tots, en boca de tots, davant dels ulls de tots…

Tenim moltes opcions si vols que tots et coneguen a qualsevol hora, qualsevol dia, en qualsevol lloc? Això només és possible amb la solidesa de la lletra escrita. Al telèfon 669 81 64 88 et contem totes les possibilitats.

Vols arribar a altres territoris?

A més de les opcions de promocionar-te al Matarranya també et podem ajudar a donar-te a conèixer als territoris veïns. Si vols fer publicitat a les comarques castellonenques de Els Ports, l’Alt Maestrat, el Baix Maestrat o al sud de Tarragona, et podem ajudar. Contacta en nosaltres i mirem les millors opcions per al teu projecte.

Contacta amb nosaltres al 669 81 64 88 per conèixer les tarifes publicitàries dels nostres mitjans.

Mitjans