Logotips d'organismes oficials

Qui som

Matarranya.media és un mitjà de comunicació centrat, especialment, en la comarca del Matarranya. Encara que independent, està vinculat en l’emissora de ràdio Ràdio Matarranya i en la publicació quinzenal Notícies del Matarranya.

Matarranya.media pretén ser la web de referència informativa des d’esta comarca i portar la veu d’este terrotiri i de la seua gent a qualsevol racó del món. Per això la base d’esta web són les notícies que ocorren a la nostra comarca i es poden escoltar als programes de Ràdio Matarranya en directe o als podcasts dels seus espais. També es poden trobar als números del Notícies del Matarranya. A més a més, es pot trobar l’informació del teritori, les fotografies dels actes més destacats o els vídeos d’actualitat del Matarranya.

Matarranya Media pertany a Mas Mut Produccions, SL , empresa consolidada en el món de la comunicació de proximitat des de fa més de quinze anys,  que  té el suport de lectors, espectadors i oïents d’esta terra. Ara volem incorporar als internautes. Sigueu ben rebuts!

 

Mitjans