Logotips d'organismes oficials

El Curs de cant d’Elvira de Hidalgo omple de lírica el castell

En esta edició han participat un total de 28 alumnes i han organitzat 3 espectacles musicals

Els concerts van tindre lloc a les sales nobles de la fortalesa. Foto: NDM

Un any més el Curs de cant Elvira de Hidalgo ha omplert de música Vall-de-roures durant el juliol. Es tracta d’un curs destinat a la iniciació i perfeccionament de cantants tant amateurs com professionals, però alhora s’obre al poble amb diferents espectacles al castell.

El primer va ser el concert inaugural, protagonitzat pels mateixos professors que després van impartir les classes durant la setmana de formació. I posteriorment, com a tancament, els alumnes van preparar dos passades de l’espectacle de cloenda. Uns recitals que ja és fixos a l’agenda cultural de la localitat i que inclouen una gran varietat d’estils, des del musical, la jota o l’òpera, tot teatralitzat i, a més, acompanyat amb música en directe de piano.

En esta edició el curs ha tingut un gran èxit de participació amb 28 inscrits d’un ampli ventall d’edats entre els 12 i els 80 anys.

Aquí pots escoltar l’entrevista que hem mantingut amb la directora del curs de cant ‘Elvira de Hidalgo’, Anna Feu. Fa balanç del curs d’este estiu i dels recitals que han celebrat al castell de Vall-de-roures

 

 

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans