Logotips d'organismes oficials

Alcanyís repetirà experiència MotoGP l’any 2025 i se celebrarà del 6 al 8 de juny

L'organització del campionat ha fet públic el calendari provisional de la pròxima temporada, que incorpore un total de 22 carreres. El Premi d'Aragó a Motorland serà la vuitena prova de l'any

Imatge de les carreres oficials que es van viure a Motorland este estiu. Foto: Motorland Aragón

Encara de ressaca per la celebració del Gran Premi d’Aragó de la MotoGP, que es va viure a darreries d’agost, l’organització del campionat acabe de fer públic el calendari provisional per a la pròxima temporada. I entre els 22 Grans Premis previstos, repartits per 18 països diferents, apareix Motorland Alcanyís. De fet, la capital del Baix Aragó acollirà la vuitena prova de l’any, que se celebrarà entre els dies 6 i 8 de juny de 2025. Una cita deportiva que enguany ha reunit més de 107.000 persones al voltant de Motorland, constatant, tal com va recalcar el president del circuit, Manuel Blasco, que «s’està recuperant el temps perdut» després de l’impacte que va suposar la pandèmia. Enguany, la presència d’aficionats del motor a Alcanyís ha superat les xifres de l’any 2019, i ha quedat molt per damunt dels registres que es van viure en el Gran Premi de 2023.

Si desgranem el calendari provisional de la MotoGP per al pròxim any, s’observe com l’estrena serà per terres asiàtiques, amb el Gran Premi de Tailàndia, que se celebrarà al circuit internacional de Chang. Com és costum, el campionat de motociclisme es tancarà al circuit Ricardo Tormo de Xest, el Gran Premi de València. Serà entre el 14 i el 16 de novembre. Pel que fa a les carreres de proximitat, la més matinera serà el Gran Premi d’Espanya, al circuit Ángel Nieto de Jerez de la Frontera, del 25 al 27 d’abril. El Gran Premi de Catalunya serà la 15a prova del mundial, i es correrà a Montmeló del 5 al 7 de setembre. Les entrades per al Gran Premi d’Aragó 2025 ja es van posar a la venda durant la carrera celebrada a finals d’agost, i tornaran a eixir a la venda una vegada superada la carrera del Campionat del Món de Superbikes que es viu este mateix cap de setmana a Alcanyís.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans