Logotips d'organismes oficials

Massalió comença la primera fase de les obres del carrer Rehuerta

La inversió total per arreglar l'artèria principal de la localitat és de 350.000 euros

El carrer Rehuerta a la primera fase de les obres. NDM

Massalió ja ha començat amb les obres del carrer Rehuerta. Este carrer és una de les principals artèries de Massalió i que, a més, suporta una gran quantitat de trànsit, també de vehicles pesants. Les obres estan plantejades en tres fases i el cost és de 350.000 euros en total.

En estos moments, s’està renovant tota la xarxa subterrània. Pascual Puyol és el tinent alcalde de Massalió i explica que “el carrer estava força deteriorat”. En esta primera fase “es canviarà el clavegueram i el subministrament d’aigua”, ja que “cada cert temps està donant problemes”. La segona fase consistirà en l’asfaltat amb quitrà, “modificant el paviment actual de ciment perquè suporte millor la càrrega d’equips pesants, a més de la renovació de les voreres. Així mateix, es canviaran les canonades subterrànies, tant per a l’enllumenat públic com per a serveis d’Internet i televisió. Mentre que la tercera consistirà a “millorar tots els talussos, perquè quan hi haja grans tempestes el carrer no s’ompli de pedres i fang, com actualment”, afirma Puyol.

Durant les obres, el carrer romandrà tallat de 7.30 a 16.30 h, però asseguren que “a la tarda i els caps de setmana estarà obert un carril”, a més, des del consistori avisen que “s’ha modificat la circulació d’altres carrers del municipi i s’ha prohibit aparcar a certes zones”.

El tinent alcalde ha volgut destacar també el moment en què s’estan realitzant les obres, en plena campanya del préssec. “No ho hem triat nosaltres, estem condicionats a uns terminis de finalització” una cosa que “ja es preveia que podia passar, quan es va treure la convocatòria”. Precisament, un dels criteris per seleccionar l’empresa era que el temps d’execució de les obres fos el mínim possible.

Esta primera fase es costeja pel Pla de Cooperació Econòmica d’Obres i Serveis de Competència Municipal (POS) i amb recursos propis.

ISABEL APARICIO
Mitjans