Logotips d'organismes oficials

Valderrobres sume la tercera victòria consecutiva contra Utrilles B en un partit molt rocós

Estos 3 punts li valen per a continuar a la zona alta de la classificació. Calaceit cau contra Calamotxa B i baixe a la 8ena posició

Imatge del partit que va protagonitzar el Valderrobres esta jornada contra Utrilles B. Foto: R. Lombarte

El Valderrobres CF ha sumat la tercera victòria consecutiva de la present temporada després de superar a l’Utrilles B en l’última jornada de lliga. Victòria important per a seguir mirant la classificació des de la zona alta, davant d’un rival que tot i que no va generar massa perill a la porteria local, en tot moment va estar molt ben posicionat al camp. Partit rocós, d’aquells que cal amarrar prompte, però que al Valderrobres li va costar tancar. Les millors ocasions a la primera part van arribar per a l’equip local, que va buscar sobretot la velocitat dels jugadors en punta per a desestabilitzar la defensa visitant. Valderrobres va fer el camp ben ample, aprofitant la rapidesa de Fintan, Óscar i Marcos. El primer gol local va arribar pràcticament sense voler. Des de 35 metros, Óscar centre a l’àrea. La pilota es passege per davant de la porteria i sense que ningú la toque, entre a dins. Gol i alegria de l’afició local. Minuts més tard, Bader va tindre el (2-0) a les seues botes. Xut potent que se’n va per pocs metros per damunt la porteria. A la segona part, Valderrobres va seguir insistint. Va tindre ocasions molt clares per a sentenciar. I va ser una altra vegada Óscar, en una bona jugada col·lectiva, qui va sentenciar el partit (2-0). Amb esta victòria, Valderrobres es manté empatat amb el segon classificat amb 10 punts. D’aquí dos setmanes, partit contra Híjar.

Per la seua part, Calaceit va caure a casa contra el Calamotxa B en un partit on els del Matarranya no van estar bé, però l’àrbitre, tampoc. Seguint en la línia d’esta temporada, el Calaceit no acabe de funcionar bé a casa, mentre a domicili ho ha guanyat tot. El partit es va posar costa amunt a la primera part. El ’11’ del Calamotxa B, en escassos 15 minuts, va perforar la porteria local en dos ocasions. El primer gol arribaria al quart d’hora. I uns minuts més tard situava el resultat costat amunt (0-2). A la segona part, Calaceit es va reposar i va reduir distàncies gràcies a un gol d’Efrén (1-2). Però una errada defensiva va castigar als locals, situació que va aprofitar Calamotxa per a tornar a ampliar distàncies. Sergi Prats, màxim golejador de la categoria amb 6 dianes, va reduir distàncies per al Calaceit. Però en el tram final de partit, els visitants van tornar a fer gol. Segona derrota del Calaceit a casa en el que portem de lliga (2-4), un resultat que el fa baixar a la 8ena posició. De cara a la pròxima jornada, que es viurà d’aquí a 15 dies, el Calaceit viatjarà al camp del Polideportivo Montalbán, un rival que sume 4 punts en el que portem de lliga i que té un estadi on no és gens fàcil guanyar. Disputades 4 jornades, el líder de la categoria és Teruel, únic equip que ha convertit en victòries els quatre partits jugats.