Logotips d'organismes oficials
blank

El disseny d’un producte contribueix a crear valor i enaltir el Matarranya

Natalia Zapatero, de Turiskopio, va dirigir esta formació sobre disseny i creació d'un producte

Video Thumbnail
Curs disseny producte
La creació de productes diferenciats que augmenten el valor de la cadena territorial són claus per al desenvolupament en la Marca Qualitat Territorial Matarranya. És per això que des de l’entitat comarcal, els dies 28 i 29 d’octubre s’ha estat celebrant una formació sobre disseny de productes dirigi

La creació de productes diferenciats que augmenten el valor de la cadena territorial són claus per al desenvolupament en la Marca Qualitat Territorial Matarranya. És per això que des de l’entitat comarcal, els dies 28 i 29 d’octubre s’ha estat celebrant una formació sobre disseny de productes dirigit a les empreses d’aquesta marca.

Natalia Zapatero, de Turiskopio, va dirigir aquesta formació que es va canalitzar pels aspectes bàsics de la construcció del producte a través de casos d’estudi per dedicar-se al contingut pràctic de la creació de l’inventari i imaginari turístic del Matarranya, la hibridació de productes i la presentació dels productes creats.

A la formació van acudir empreses adherides a la marca territorial. Allotjaments, cellers, oficines de turisme i altres interessats van conformar el grup d’alumnes. “Estem enfocats no a qualsevol classe de turista, sinó a aquelles persones que volem atreure”, va explicar Zapatero. Tot això amb l’objectiu de crear valor i contribuir amb l’experiència que viuran els que visiten el Matarranya.

PAULA VIVER
blank Mitjans blank