Logotips d'organismes oficials

Els usuaris d’ATADI reben la visita de les Antenes per Nadal

Un cop al mes els usuaris del centre Atadi reben una visita molt esperada, la de les joves que formen el grup de les Antenes Informatives

Video Thumbnail
Antenes Atadi Nadal
ATADI és una associació que oferix diversos serveis de suport i inserció social i laboral a persones amb discapacitat de la província de Terol. Vall-de-roures compta amb un centre que dóna servei a 6 usuaris del Matarranya. Allí omplen el dia amb una variada agenda d’activitats com la que van compar

ATADI és una associació que oferix diversos serveis de suport i inserció social i laboral a persones amb discapacitat de la província de Terol. Vall-de-roures compta amb un centre que dóna servei a 6 usuaris del Matarranya. Allí omplen el dia amb una variada agenda d’activitats com la que van compartir amb les Antenes Informatives de la Comarca del Matarranya.

Un cop al mes els usuaris del centre Atadi reben una visita molt esperada, la de les joves que formen el grup de les Antenes Informatives. Estes xiques compromeses amb la comarca dediquen part del seu temps lliure a preparar activitats per a diferents col·lectius, una de les seues cites fixes és a Atadi i en esta ocasió van preparar un taller molt nadalenc. Van dedicar la tarda a escriure desitjos de Nadal i van fer una bola de neu amb motius nadalencs.

Les antenes arriben a molta gent des de jubilats fins a xiquets, i amb els usuaris d’Atadi han establert un vincle molt estret. Estes joves  inquietes es mouen per tots els pobles de la comarca a la recerca de noves propostes per dinamitzar la societat on viuen.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans