Logotips d'organismes oficials

Més de 120 nens participen en el XV Cross de Vall-de-roures

Adults, nens i fins i tot els mes petits van gaudir de la jornada esportiva

Video Thumbnail
Cross escolar Vall de roures
Que l'esport atlètic és un dels més practicats a Vall-de-roures ha quedat més que corroborat. La XV edició del cross escolar va reunir aquest cap de setmana a un total de 128 nens d'entre 3 i 15 anys que van competir en categories des de cadet fins a xumet. Repartits en categories masculines i femen

Que l’esport atlètic és un dels més practicats a Vall-de-roures ha quedat més que corroborat. La XV edició del cross escolar va reunir aquest cap de setmana a un total de 128 nens d’entre 3 i 15 anys que van competir en categories des de cadet fins a xumet. Repartits en categories masculines i femenines, els joves atletes van prendre les instal·lacions esportives municipals durant el matí d’aquest diumenge primaveral i van arrencar ovacions de coneguts i familiars que van reconèixer l’esforç dels primers classificats però també dels últims.

Alta participació també entre els adults. Gairebé 100 esportistes van acudir a la 15K ‘Els Sants’ en les modalitats de carrera i marxa senderistaÁngel Antolín es va fer amb l’or després de completar el recorregut en tan sols 1 h 6 minuts, acompanyat per David Vives i Carlos Jávega, tots dos integrants del Matarraña Team. L’equip local també va col·locar a Marina Albesa a la part alta del podi, seguida per Betlem Lombarte i Ana María Fossati, integrants de l’equip femení Gusiluz’és.

PAULA VIVER
Mitjans