Logotips d'organismes oficials

El concurs de cuento i poesia ‘Alicia Siurana’ arriba a la seva tercera edició

La data límit per a poder presentar les candidatures finalitza el pròxim 30 de març

Estanteries de la Biblioteca de Vall-de-roures amb xiquets. / Foto: NDM

La tercera edició del concurs de cuento i poesia d’Alicia Siurana ja té obert el termini de recepció d’obres literàries. La data límit per a poder presentar les candidatures finalitza el pròxim 30 de març. El concurs, organitzat per la Biblioteca de Vall-de-roures, compleix el seu tercer aniversari en honor a Alicia Siurana, l’antiga bibliotecària de la localitat que va exercir allí la seva labor durant més de 30 anys.

El concurs compta dues modalitats literàries: conte i poesia; i fins a tres categories classificades per edat: infantil de 6-11 anys, juvenil de 12-16 anys i adults a partir de 16 anys. Els premis de la present edició consisteixen en el lliurament de vals canviables per llibres i material escolar en els establiments de Llibreria Papereria Laura i Botiga Ortiz de Valderrobres. Els xecs tindran un import corresponent a 50€ en les categories infantils i de 100€ en la juvenil i la d’adults. Els premis s’anunciaran el 8 de maig i el lliurament es realitzarà el 16 de maig en un acte especial.

La iniciativa del concurs neix tres anys enrere, quan es va iniciar el trasllat i creació de la nova biblioteca de Vall-de-roures. En 2017 se li dóna nom d’Alicia Siurana a la sala infantil de la biblioteca i un any després es crea el concurs de conte i poesia en homenatge a la seva passió pels contes i àlbums il·lustrats.

JOSÉ BLANCH
Mitjans