Logotips d'organismes oficials

La Comarca prepara vídeos esportius perquè la gent pugue seguir fent exercici a casa

Pilates, gimnàstica o zumba són algunes de les sessions que estan gravant els monitors

Video Thumbnail
classes esport online comarca
Practicar una mica d'esport durant aquest temps de confinament és essencial per mantenir la condició física i, a més, ajuda a distreure's i oblidar-se per una estona de la situació actual de crisi sanitària que estem vivint. Des de la Comarca del Matarranya estan preparant uns vídeos que penjaran a

Practicar una mica d’esport durant aquest temps de confinament és essencial per mantenir la condició física i, a més, ajuda a distreure’s i oblidar-se per una estona de la situació actual de crisi sanitària que estem vivint. Des de la Comarca del Matarranya estan preparant uns vídeos que penjaran a internet perquè la gent puga continuar practicant esport des de casa.

Pilates, gimnàstica o zumba són algunes de les sessions que estan preparant els monitors esportius de la Comarca del Matarranya. En la situació actual, des de l’administració comarcal intenten animar i entretindre als veïns, així com ajudar-los a mantenir hàbits saludables, com és la pràctica de l’esport.

Els vídeos seran sessions d’uns 45 minuts que replicaran les classes que ofereix habitualment l’organisme comarcal als diferents pobles durant el curs.

Estos vídeos estan dirigits especialment a la gent que ja assisteix regularment a les classes durant l’any, ja que coneixen els exercicis i els passos i els serviran com a guia per a continuar practicant esport, ni que siga des de casa.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank