Logotips d'organismes oficials

L’administració comarcal repartix EPI a totes les localitats

Per a la pròxima setmana s'espera rebre una altra remesa de material

Durant el dia d'avui es repartira el material als 18 municipis / Foto: NDM

Este dissabte la Comarca ha començat a repartir el material de protecció contra el COVID-19 a tots els municipis de la comarcal. El repartiment, que es realitza en dos rutes, comprén el transport d’equips de protecció individual (EPI) per al personal essencial de brigada dels ajuntaments de la seua delimitació territorial. A més, el material procedent del Centre d’Emergències 112 Sos Aragó (Servei de Protecció Civil del Govern d’Aragó), consistix en mascaretes FFP1 I FPP2, gel hidroalcohòlic, guants i pantalles protectores.

En total s’han repartit 35 EPI al personal de les brigades municipals, 350 mascaretes del tipus FFP1, 35 pantalles protectores, 720 guants, 72 gels hidroalcohòlics i 25 mascaretes FFP2 en funció de les necessitats de cada localitat.

El material va arribar al Matarranya ahir al migdia i s’ha repartit íntegrament en funció de les necessitats municipals. En este sentit, l’administració comarcal agraïx a l’Agrupació de Protecció Civil de la Comarca la cessió del material corresponent de esta als ajuntaments. L’agrupació va rebre una de les dos caixes arribades al territori i excepte 10 màscares FFP2, han cedit als consistoris el gel i les màscares FFP1,

Per a la setmana vinent s’espera rebre una altra remesa de material i es repartirà pels conductors del transport social comarcal.

REDACCIÓ
Mitjans