Logotips d'organismes oficials

La Delegació del Govern demana als aragonesos que reforcin les mesures de distanciament i higiene

Durant tot l'estat d'alarma s'han realitzat 176 detencions i 26.500 propostes de sanció a Aragó

El distanciament social i les mesures d'higiene són la millor eina per evitar la propagació de virus. / Foto: NDM

La Delegació de Govern a Aragó fa una crida als aragonesos per a seguir complint amb les mesures adoptades pel Ministeri de Sanitat per fer front a la COVID19. Des de Delegació es recorda que el distanciament social i les mesures d’higiene són la millor eina per evitar la propagació de virus.

La delegada de Govern a Aragó, Pilar Alegria, ha agraït el compromís dels aragonesos que estan complint amb les mesures i recorda que els comportaments insolidaris seran sancionats. “No podem abaixar la guàrdia ni relaxar-nos, la responsabilitat ciutadana serà més necessària conforme anem fent passos en la desescalada”, ha explicat la delegada. A més, Alegria recorda que estem parlant “de protegir la salut individual, però també la d’aquells als que més estimem, és important que fem un esforç més a l’hora de mantenir les distàncies”.

Des que es va decretar l’estat d’alarma el passat 14 de març a Aragó s’han produït, per part de les Forces i Cossos de Seguretat, 176 detencions i s’han posat 26.500 propostes de sanció per incompliment del Reial Decret 463/2020. Tant la Guàrdia Civil com la Policia Nacional i les policies locals seguiran fent tasques d’informació i de vigilància per garantir la seguretat i complir amb el que estableixen les autoritats sanitàries.

REDACCIÓ
Mitjans