Logotips d'organismes oficials

Les competicions de futbol base queden cancel·lades

La lliga de futbol sala d'adults de la comarca també ha quedat conclosa

Els infantils i cadets estaven a punt de disputar la Copa Aragó.

Els diferents equips de futbol base del Matarranya s’han quedat a mitges en la competició d’aquest any. Pel que fa als tres equips de prebenjamí, estaven competint a nivell comarcal, mentre que els benjamins ho feien contra la Terra Alta. Per la seva banda, en aleví es va decidir separar els cinc equips de la Terra Alta i els quatres del Matarranya per jugar a nivell comarcal, amb la idea de fer una disputa final entre els guanyadors de les dues comarques.

Per la seva banda, els infantils i cadets estaven disputant en els jocs escolars d’Aragó i es trobaven a punt de començar a jugar la Copa. “Justament anava a reprendre la competició el cap de setmana que es va decretar l’Estat d’Alarma”, va explicar l’entrenador Sergi Manero.

“Com que no sabem quan s’aixecarà el confinament i quan podrem jugar, de moment estem a l’espera d’un comunicat oficial. Així i tot, el que busquem en l’esport escolar és que els nens juguin i s’ho passin bé. Això és l’important “, va comentar l’entrenadora Rocío Zapater.

Futbol sala d’adults
Paral·lelament, des del mes de gener s’havia aconseguit configurar una lliga de futbol sala d’adults a nivell comarcal. A hores d’ara la Federació ja ha confirmat que es dóna per conclosa. “Creiem que els jugadors s’han quedat en bon sabor de boca i que participaran en la temporada que ve“, va comentar Zapater.

SABINA COLOMÉ
Mitjans