Logotips d'organismes oficials

L’escola d’adults es prepara per al final de curs

El principal problema és que la gran part de l'alumnat és gent gran que no compte amb un ordinador o accés a Internet

blank
L'escola s'ha intentat adaptar per continuar els cursos a distància. / Foto: NDM

El Centre Públic d’Educació de Persones Adultes de Vall-de-roures també ha vist afectats alguns dels seus cursos a causa de la crisi sanitària. Uns cursos que ara s’aproximen al seu final. “Ha estat un curs difícil i raro, l’ensenyament ha estat estrany”, explicava Ángeles Sahún, directora del centre de Vall-de-roures. En la mesura del possible l‘escola s’ha intentat adaptar a través de diferents canals com el correu electrònic o WhatApp. No obstant això, tal com explicava Sahún, “és impossible, la gent necessita al professor perquè els vaig guiant i explicant. Hem fet el que hem pogut”.

D’una manera o una altra els estudis han continuat on els havien deixat. No obstant això, el principal problema per a este tipus d’educació és que la gran part de l’alumnat és gent gran que en la seua majoria no compte amb un ordinador o accés a Internet.

D’altra banda, de cara al pròxim curs encara es desconeix la modalitat dels ensenyaments. L’inici de curs al setembre es preveu que sigui a distància o semipresencial; encara que de moment no està descartada l’ensenyament presencial. “Ningú sap com serà l’ensenyament al setembre, però d’una manera o una altra allí estarem”, va explicar la directora Ángeles Sahún.

Aquest divendres 12 de juny finalitza el període d’admissió per a realitzar la secundària a distància que en aquesta ocasió es podrà realitzar de manera online sense necessitat d’acudir presencialment.

JOSÉ BLANCH
blank Mitjans blank