Logotips d'organismes oficials

Unes 170 persones s’han apuntat este estiu a fer esport

La crisi sanitària ha fet baixar la participació en este tipus de classes

Video Thumbnail
Activitats esportives comarca
Els cursos estrella a l'estiu al Matarranya sempre han estat els de natació i aquagym. Però enguany, per les circumstàncies actuals, la Comarca del Matarranya no els ha pogut programar. No obstant això, sí que han presentat una proposta esportiva estiuenca, donant l'opció de fer classes de pilates,

Els cursos estrella a l’estiu al Matarranya sempre han estat els de natació i aquagym. Però enguany, per les circumstàncies actuals, la Comarca del Matarranya no els ha pogut programar. No obstant això, sí que han presentat una proposta esportiva estiuenca, donant l’opció de fer classes de pilates, gimnàstica de manteniment i preparació física en diferents pobles de la comarca.

Unes 170 persones s’ha apuntat durant tot el mes de juliol a fer esport. “Pilates és l’activitat a què més gent s’ha apuntat, de gimnàstica de manteniment han sortit diversos grups de 10 persones a 3 o 4 pobles i a Pena-roja i Queretes han eixit grups bastant nombrosos de preparació física”, apuntava Salomé Roquer, tècnica d’esports de la Comarca del Matarranya

La situació de crisi sanitària que ha comportat la Covid 19 ha fet baixar la participació en este tipus de classes, que normalment tenien molt bona acceptació. Roquer explicava que “la gent s’ha anat apuntant, però menys del que ens esperàvem, la gent està una mica espantada i no té ganes de fer moltes coses. Esperem que al setembre poguéssem tornar a fer les activitats normals tant per xiquets com per adults i poguéssem començar el curs mitjanament bé.”

A Valljunquera han aconseguit formar un bon grup per practicar gimnàstica de manteniment, tot i que les usuàries haurien preferit les activitats d’altres estius. Mari Carmen Centelles, veïna del poble, s’ha apuntat a esta activitat i comentava que “durant l’hivern també faig pilates, però ara a l’estiu fa massa calor i se’m fa pesat. També m’apuntava a aquagym, encara que no se nadar, anava per fer exercici”.

Durant tot el juliol se seguiran fent estes activitats, i com no s’han omplert les places, encara hi ha possibilitat d’apuntar-se el que queda de mes.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank