Logotips d'organismes oficials

L’IES Matarraña tindrà banda ampla el pròxim curs

El pròxim curs podria iniciar en un mètode combinat entre educació presencial i teleformació

Un departament del centre ja compta amb esta nova connexió. / Foto: J. Puig

La connexió a internet de qualitat és una de les lluites que porta anys al centre educatiu de Vall-de-roures. El centre, equipat amb les últimes tecnologies educatives, encara no compta avui en dia amb una connexió de les millors condicions. Una cosa que tan sols s’estendrà per un parell de mesos més. El pròxim curs acadèmic, l’IES comptarà amb banda ampla per a accedir a internet, una iniciativa duta a terme gràcies a l’equip directiu anterior.

A través de l’empresa Más Móvil s’ha aconseguit que arribe esta línia de major velocitat. Ara mateix, un dels departaments ja compta amb esta connexió i una convocatòria d’ajudes del Govern d’Aragó podria dotar a la totalitat del centre amb la nova xarxa de fibra òptica, incloent les aules i la resta de espais.

La situació actual i la seua repercussió en l’àmbit educatiu, a més, requerix més que mai una connexió de qualitat per a assegurar el contacte entre el centre i els seus alumnes. El pròxim curs podria implementar-se un mètode educatiu mixt en el qual es combinara l’educació presencial i la teleformació. “L’accés a internet de banda ampla permetria treballar amb major qualitat, en definitiva, formar millor als nostres alumnes que és el que ens importa”, va explicar José Ramón Guarc, actual director del centre. Les garanties educatives que oferisca el centre són una de les prioritats per al nou director que pretén aconseguir els millors centres d’Aragó en noves tecnologies.

REDACCIÓ
Mitjans