Logotips d'organismes oficials

Made in Rural 4 arriba per a ajudar a projectes socials al medi rural

El projecte seleccionat pot optar a una ajuda de 6.000€ per a posar-lo en marxa

Un projecte promogut per 'Jóvenes Dinamizadores Rurales'. / Foto: NDM

La quarta edició del projecte Made in Rural ja està activa. El projecte cooperatiu entre les diferents comarques aragoneses, busca ,com altres projectes impulsats per l’Era Rural, promoure les iniciatives entre joves que ajuden a revitalitzar el territori rural aragonés.

En les últimes setmanes ‘Jóvenes Dinamizadores Rurales’ han publicat les bases reguladores de la convocatòria que pretén, més concretament, dinamitzar el territori a través de projectes de transformació social i participació local.
Made In Rural 4 tindrà una duració total d’un any durant en el qual es plantejaran i executaran els projectes acceptats. En la primera fase, joves entre 18 i 35 anys empadronats en qualsevol de les comarques aragoneses inscrites a la iniciativa podran presentar els projectes i idees que més tard s’executaran gràcies a un procés formatiu. Durant el mes de desembre els promotors de les idees dinamitzadores s’agruparan en una trobada en el qual a través de píndoles formatives es desenvoluparan els pròxims projectes. “És molt important que tots els que hagen presentat una idea acudisquen a la formació per a acabar de donar-li forma”, va assegurar Nuria Gasulla, tècnica de joventut comarcal i representant del projecte al Matarranya.

L’objectiu amb la formació és completar les idees i generar projectes complets que podran presentar-se al Made in Rural 4 fins a gener de 2021. La quantia de la convocatòria, que aglutina un total de 6.000 euros, podrà atorgar-se a un o més projectes seleccionats. “L’important és la posada en marxa del projecte en el territori rural, per al que tindran un total de 6 mesos després de la seua selecció”, va explicar Gasulla.

REDACCIÓ
Mitjans