Logotips d'organismes oficials

L’Escola de Dones Emprenedores Rurals d’Aragó arriba al Matarranya

El programa pretén ajudar a dones en projectes emprenedors o idees de possibles projectes innovadors

Cartell promocional de la formació en la qual participe el Centre Comarcal de Serveis Socials de la Comarca del Matarranya. | Foto: NDM

L’Escola de Dones Emprenedores Rurals d’Aragó, creada per Fundació CESTE, i en el suport del Govern d’Aragó i la Comarca del Matarranya, inicia el próxim mes de novembre la seua marxa a la comarca.

L’Escola té com a objectius prioritaris la informació i, fonamentalment, la formació de les dones emprenedores de la comunitat comarcal en les competències i eines necessàries i fonamentals, per a abordar amb èxit un projecte emprenedor.

La seua activitat està dirigida, tant a aquelles dones que vulguen formar-se en les eines i competències per a portar a terme projectes emprenedors, dones en situació de desocupació que tinguen una idea emprenedora i vulguen desenvolupar-la dissenyant el seu Pla de Viabilitat individualitzat, com a emprenedores que desitgen consolidar els seus negocis i els interessa la formació per a l’ampliació de l’activitat de la seua empresa, com la venda on-line o la creació d’una nova línia de producció.

El programa desenvoluparà la seua activitat mitjançant una nova i innovadora metodologia de “acompanyament en l’acció”, basada en l’assessorament, la formació i el “coaching integral” a través de sessions conjuntes i individualitzades combinant les modalitats en línia i presencial.

Els continguts formatius van des de les competències personals i habilitats socials, passant a competències laborals i professionals. El disseny individualitzat de les Plans de Viabilitat i Plans d’Empresa de cada projecte, fins a l’acompanyament en la cerca dels recursos necessaris per a materialitzar el negoci. Ademés, es realitzarà un professiograma per a cadascuna de les alumnes.

Este programa compta amb el suport del Govern d’Aragó, a través de les subvencions a actuacions relacionades amb el desenvolupament de la Directriu Especial de Política Demogràfica i contra la Despoblació amb càrrec al Fons de Cohesió Territorial.

Per a ampliar la informació i formalitzar la incorporació al programa, cal posar-se en contacte amb el Centre Comarcal de Serveis Socials de la Comarca del Matarranya.

REDACCIÓ
Mitjans