Logotips d'organismes oficials

Els usuaris d’Atadi celebren el Nadal fent un impressionant pessebre de taps de suro

Des del centre desitgen a tothom bones festes i un pròsper any nou

Video Thumbnail
Atadi Nadal
A la seu de Vall-de-roures d'Atadi, el centre de dia i ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual, per estes dates sempre fan propostes de temàtica nadalenca. Enguany, com que tenen molt restringides les activitats a causa de la pandèmia, s'han centrat a decorar d'una manera molt espe

A la seu de Vall-de-roures d’Atadi, el centre de dia i ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual, per estes dates sempre fan propostes de temàtica nadalenca. Enguany, com que tenen molt restringides les activitats a causa de la pandèmia, s’han centrat a decorar d’una manera molt especial el centre.

Un enorme pessebre ocupa bona part de la recepció i un gran arbre de Nadal arriba fins al sostre. Les dues propostes les han fet íntegrament a mà els 6 usuaris del centre. Ester Bernard, responsable del centre Atadi de Vall-de-roures ens explicava que “han participat i col·laborat moltíssim i no esperàvem que ens quedés un pessebre tan gran i amb tant de detall”.

L’enorme pessebre fet amb taps de suro  de tot. Hi ha el naixement amb els personatges principals, tota classe d’edificis, un cuidat paisatge amb el riu i un munt d’animals, fins i tot han fet una rèplica del castell del poble.

I un cop acabat el Betlem no es van aturar aquí, van decidir continuar adornant el centre, i van pensar en fer un arbre de Nadal gegant de paper que decora tota l’entrada. Totes estes activitats nadalenques els ajuden a desconnectar i a treballar la motricitat d’una manera que els motiva molt. “El reforç positiu d’estes activitats és immens i ells es senten que serveixen i que són capaços de fer coses molt boniques. Qualsevol cosa que es proposen, amb ajuda, la poden realitzar” comenta orgullosa Bernat.

A causa de les restriccions portades per la Covid-19 no poden fer activitats fora del centre com feien habitualment, no obstant això volen igualment felicitar a tothom estes festes tan especials. Cisco, en nom de tots els usuaris va transmetre este missatge: “Gràcies a totes les persones que s’han preocupat per nosaltres. Estem molt bé i seguim treballant en el centre amb totes les mesures de seguretat. Us desitgem a tots un feliç Nadal i un pròsper any nou“.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans