Logotips d'organismes oficials

Milloren diferents camins de Pena-roja, Fontdespatla i Ràfels

Els treballs de pavimentació s'han realitzat a través de la maquinària de la Diputació Provincial

Imatge pista Pena-roja | Foto: NDM

La Diputació de Terol ha iniciat les obres de millora i adequació al camí rural que uneix Ràfels amb Fontdespatla, una de les vies més utilitzades pels veïns de les dos localitats i on es troba l’Hotel La Torre del Marquès, segon hotel de cinc estrelles de la província situat en el terme municipal de Mont-roig. Cal destacar que aquesta carretera no sols pertany a Ràfels sinó també a Fontdespatla i Mont-roig i en total s’actuarà en un tram de set quilómetros.

El passat 14 de desembre van iniciar els treballs amb la neteja de la carretera i seguiran en les pròximes setmanes amb la reparació dels clots i l’ampliació de les corbes més estretes.

L’alcalde de Ràfels, José Ramón Arrufat, va explicar que les obres estan finançades 100% per la Diputació de Terol, tal com va prometre el vicepresident de la Diputació, Alberto Izquierdo, en una visita a la comarca on va estudiar al costat dels alcaldes de les tres localitats titulars l’estat de la carretera.

D’altra banda, Pena-roja també ha estat treballant en diferents camins i accessos del municipi. En concret s’ha asfaltat un tram amb abundants costes i que serveix d’accés a diferents granges. Per a fer els treballs han comptat amb l’ajuda de les màquines de Diputació, amb les quals s’ha pogut reparar uns 800 m² i la resta ha anat a càrrec de la localitat. En total, s’han asfaltat entorn d’uns 1.100 m².

Així mateix, l’Ajuntament de Fontdespatla continua amb la millora urbana del municipi. En les últimes setmanes s’ha treballat en un dels camins que envolta la localitat a través dels fons propis del consistori i de l’ajuda que concedeix la Diputació de Terol, anualment, per a la renovació de l’asfalt de carreteres i camins dels municipis.

REDACCIÓ
Mitjans