Logotips d'organismes oficials

Carlos Jávega, subcampió en la Mitja Marató dels 3 Dies Eivissa

El corredor del Matarranya team, ha competit en la categoria masculina absoluta

Carlos Jávega, del Matarranya team en el "Tres Dies Trail Ibiza"

L’atleta, Carlos Jávega, ha tancat la seua participació en els tres dies Trail Ibiza amb una segona posició en la mitja-marató.

El passat 13 de desembre Eivissa es convertia en la seu del II Campionat d’Espanya Absolut i I Campionat de Promoció per Federacions Autonòmiques de Trail Running.

En la categoria masculina absoluta hi van participar un total de 10 Federacions autonòmiques, entre elles Aragó, representada per Carlos Jávega subcampió en la Mitja Marató dels 3 Dies Eivissa.

Jávega completava el pòdium de la tercera jornada dels 3 Dies Eivissa en segona posició i amb un temps d’1 h 38′ 07″.

Després d’un any complicat per als atletes amb poques competicions disputades el corredor explicava que “va ser una carrera molt dura amb molt de nivell, va tocar lluitar fins al final, però vaig poder aconseguir el meu objectiu que era posicionar-me entre els tres primers”.

Donada l’actual situació la carrera es va desenvolupar sota un estricte protocol. La sortida es va realitzar de manera escalonada, amb grups de màxim 10 persones i una diferència de 30 segons entre ells per evitar aglomeracions. Tot i que no s’havia de córrer amb mascareta, havien d’estar amb ella en la línia de sortida i després de crear la meta.

Tot i que la pandèmia no deixa molt clar com seran els pròxims mesos per als esportistes, les carreres comencen a celebrar-se i Jávega apuntava que “hem hagut de lluitar molt per competir aquest any, però continuarem treballant per seguir classificant-nos”.

REDACCIÓ
Mitjans