Logotips d'organismes oficials

Arcoiris rep el certificat com a Grup Empresarial Socialment Responsable

El segell RSA impulsa la igualtat, sostenibilitat i la promoció de la cultura en el territori

Més del 90 dels treballadors són de la província i 398 de la pròpia comarca | Foto: NDM

A través del Govern d’Aragó, el grup Arcoiris ha rebut el certificat com a Grup Empresarial Socialment Responsable d’Aragó (RSA) pel seu associacionisme en cooperatives locals i comarcals, els seus valors i les seves estratègies per a impulsar el desenvolupament socioeconòmic de la Comarca del Matarranya.

El Sello RSA impulsa la igualtat en tota mena d’organitzacions, prevalent les mateixes oportunitats i el principi de no discriminació; la conciliació de la vida personal, familiar i laboral seguint les directrius de la direcció General d’Igualtat i Familiar; el voluntariat i acció social, així com la implicació de les organitzacions en la promoció de la cultura en el territori i el compromís de les organitzacions amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i el compliment de l’Agenda 2030 de Nacions Unides i el Pacte Mundial de Red Española.

Amb tot, el grup Arcoiris ha rebut el certificat i segell RSA pel fet de comprometre’s amb el medi ambient, la seva promoció de la Ramaderia sostenible basada en un model de treball tradicional que té present el territori i l’activitat empresarial i amb la qualitat de la seva carn amb Denominació d’Origen Teruel i avalada pel Certificat de Benestar Animal, IFS i BRC.

El creixement i progressió tant dels socis com del personal de Arcoiris, així com, la fidelitat i confiança amb els seus clients i la col·laboració estreta amb els proveïdors han afavorit a la seva comunitat contribuint a la vegada en un entorn cada cop més sostenible econòmica, mediambiental, laboral i socialment. Fet que li ha permès rebre el certificat de responsabilitat per al 2021.

Cal destacar també els llocs de treball que genera l’empresa amb recursos propis en el Matarranya on es troba el major nombre de socis (el 63% del total) i empleats. Respecte als últims, dels seus 530 treballadors en plantilla, 398 pertanyen a la comarca del Matarranya, repartits en les diferents empreses situades enVall-de-roures, Mont-roig, Fontdespatla i Queretes, d’ahí a la seva gran vinculació i compromís amb el territori.

Mitjans