Logotips d'organismes oficials

Turismo Matarraña S. L. fa el sorteig d’un “gorrino” de 100 kg

El “gorrino” se sortejarà el pròxim 17 de gener, coincidint amb la festa de Sant Antoni

Imatge del cartell del sorteig. | Foto: NDM

L’empresa Turismo Matarraña S.L. ha creat un sorteig amb l’objectiu d’omplir la nevera al guanyador aquest 2021. Amb la col·laboració del Grup Arcoiris, des de l’empresa han posat en marxa el sorteig d’un “gorrino” D.O. Terol d’aproximadament 100 kg pes viu, per parts.

El “gorrino” se sortejarà el pròxim 17 de gener, coincidint amb la festa de Sant Antoni que enguany malauradament no es podrà celebrar. Així, el número premiat serà el mateix que les tres últimes xifres del número de la ONCE d’aquest mateix dia.

Per participar només cal comprar un tiquet de 2 € en el local de Turismo Matarraña S.L. situat a Vall-de-roures, Fondespatla o Alcanyís o bé a través de whatsapp i pagament per bizum al telèfon 630887559.

Luis Serrat, gerent de Turisme Matarraña S.L., ha explicat que la persona premiada en cas de no voler el “gorrino” sancer, podrà canviar els pernils i les paletilles tendres per un pernil D.O. i una paletilla D.O. curada.

A més Serrat, explicava que per cada activitat, com puga ser una visita guiada per Vall-de-roures amb turisme, s’obsequiarà els participants amb un tiquet regal. En aquest sentit, el gerent de Turisme Matarraña S.L. ha remarcat que “nosaltres no busquem benefici econòmic sinó publicitar de cara a la comarca a què consumisquen els productes d’ací”.

El passat 25 d’octubre amb el tancament perimetral l’empresa Turismo Matarraña S.L. va haver de tancar, tant l’oficina de Fontdespatla com la de Vall-de-roures, donat que el 99% dels seus clients provenen d’altres punts exteriors a Terol. D’altra banda, explicava que encara que del 31 de desembre al 3 de gener van poder obrir, preveuen que fins a l’1 de març les oficines romanguen tancades.

Amb tot, Serret a remarcat que l’obejectiu d’aquest sorteig és recuperar la tradició de la matança i promoure el territori així com, els productes de primera qualitat i de proximitat, però també el turisme i la gastronomia un pilar fonamental, sobretot en aquests temps de pandèmia. Finalitzat el sorteig els beneficis es destinaran a la promoció turística del Matarranya.

REDACCIÓ
Mitjans