Logotips d'organismes oficials

Últims dies per a participar en el concurs fotogràfic “Comarca del Matarranya”

El certàmen contarà en tres modalitats: "Entorn, paisatge i medi ambient", "Valors del Matarranya" i la categoria especial "Pedra seca"

Fotografia guanyadora en l'edició anterior en la categoria de fauna. | Foto: Batiste Pla

Queda menys d’una setmana perquè finalitze el temps de presentació d’instantànies per a la XIX edició del concurs fotogràfic “Comarca del Matarranya”. Com altres anys, les modalitats són: “Entorn i paisatge”, “fauna”, “oficis i activitats tradicionals” i “arquitectura popular”. Enguany, la modalitat especial serà “pedra seca“.

Unes fotografies que s’han de presentar a la Comarca del Matarranya o en l’oficina de turisme. Arturo Queralt, tècnic de la Comarca del Matarranya, comenta que “el lliurament de premis serà en la fira de Recursos naturals de Ràfels, com de costum i formaran part d’una exposició itinerant al llarg de l’any següent”.

Per a Queralt l’objectiu d’este concurs és fer valdre el patrimoni natural, històric i artístic, i donar a conèixer tot el territori i cadascun dels racons de la comarca, “a vegades són fotografies que ens porten a descobrir parts del paisatge o del patrimoni històric de les localitats que passen molt desapercebuts perquè a vegades són detalls molt petits i que d’esta manera donen a conèixer més el territori”.

Queda menys d’una setmana per a poder participar en este certamen i és que el termini de presentació de les obres finalitzarà dijous que ve 13 d’octubre en les seues tres modalitats; “Entorn, paisatge i medi ambient”, “Valors del Matarranya” i la categoria especial “Pedra seca”. Els premis en les dos primeres modalitats són 300 euros al primer premiat, 150 euros al segon i 75 euros al tercer. La modalitat ‘Categoria especial’ té un premi únic de 200 euros. Es poden presentar fins a 4 per autor, 3 d’elles dins de la mateixa categoria. Totes les bases estan en la  web de la Comarca.

REDACCIÓ
Mitjans