Logotips d'organismes oficials

Comarca del Matarranya obri les inscripcions per a les activitats d’estiu

Per a este període vacacional s'oferiran propostes els campus Riu a l'estiu i activitats aquàtiques a les piscines municipals

Video Thumbnail
El Matarranya obre les inscripcions per a les activitats d'estiu
Ja tenim l'estiu a la cantonada, i per no perdre el costum, la Comarca del Matarranya té preparades diferents activitats lúdiques i esportives per a estos mesos de vacances i calor. Parlem del Riu a l'estiu, les classes de natació i l'aquagym. De fet, i a través del departament d'esports ja s'han ob

Ja tenim l’estiu a la cantonada, i per no perdre el costum, la Comarca del Matarranya té preparades diferents activitats lúdiques i esportives per a estos mesos de vacances i calor. Parlem del Riu a l’estiu, les classes de natació i l’aquagym. De fet, i a través del departament d’esports ja s’han obert les inscripcions.

Des del 24 de juny fins al 2 d’agost, els 18 municipis disposaran de diferents activitats. Les colònies d’estiu Riu a l’estiu estan obertes a tots els pobles del Matarranya, mentre que la natació infantil i l’aquagym estan pensades per a 14 municipis, a excepció de Lledó, Arens i Beseit, que tenen piscina natural o es banyen al riu, i Vall-de-roures, que impulsa les seues pròpies activitats. Totes elles s’allargaran tres setmanes. Salomé Roquer, tècnica d’esports explica que “als pobles on es comença per les activitats aquàtiques fem després les colònies i viceversa. Dividim la comarca en dos grups, d’esta manera podem fer activitats a tots els pobles.”

A més, este any, tornarà el campus Riu a l’estiu. L’alberg comarcal de Queretes ofereix, del 15 al 19 de juliol, una alternativa divertida i saludable per passar alguns dies de vacances d’estiu. L’activitat, que consta de places limitades, va adreçada a xiquets de 3r a 6è de Primària.

Les inscripcions de totes les activitats ja són obertes. La data límit per al Riu a l’estiu és fins al 7 de juny i fins al 12 per a les activitats aquàtiques. Els interessats podran apuntar-se de manera presencial o a través del web de Comarca del Matarranya.

ISABEL APARICIO
Mitjans