Logotips d'organismes oficials

Els vins del Matarranya Lagar d’Amprius i la seua bodega ja són ecològics

La bodega acaba de rebre el certificat pel Comité Aragonés d'Agricultura Ecològica, entitat encarregada d'avalar els requisits necessaris per a este efecte

La bodega està situada a les finques conegudes com Mas d'en Roch i Mas d'en Jerra en els termes de Calaceit i Arenys de Lledó. | NDM

El Comité Aragonés d’Agricultura Ecològica acaba de concedir a la bodega del Matarranya Amprius Lagar la certificació “per a l’abast de productes agraris transformats per a l’alimentació humana (emmagatzematge de vi), amb el número d’operador AR-1697 /PVE” que acredita la producció ecològica de la vinya, els vins i la bodega.

En paraules de Víctor Martínez, gerent del celler: “Estem molt satisfets amb l’obtenció d’este certificat, ja que materialitza el nostre afany de continuar avançant i produint els nostres vins d’una forma cada vegada més sostenible, en pro de les generacions esdevenidores. La terra és el nostre major tresor i sense ella no hi ha vi, per això volem treballar per cuidar-la millor cada dia”.

L’organisme regulador definix l’agricultura Ecològica, Orgànica o Biològica com un sistema agrari que, mitjançant l’ús de tècniques conservadores i/o que milloren de terra i l’ecosistema, aconseguix obtenir aliments de màxima qualitat nutritiva i sensorial, respectant el medi ambient sense la utilització de productes químics de síntesis.

La bodega està situada a les finques conegudes com Mas d’en Roch i Mas d’en Jerra en els termes de Calaceit i Arenys de Lledó; té capacitat per a la producció d’entre 100 i 125.000 botelles de vi de les varietats: Chardonnay, Garnacha, Syrah i Gewürztraminer.

REDACCIÓ
Mitjans