Logotips d'organismes oficials
blank

Arcoiris i Cámara Teruel renoven la seua col·laboració

Arcoiris i la Cambra de Comerç tenen entre els seus objectius el creixement socioeconòmic de la província i afavorir el creixement de les nostres empreses.

El President del grup empresarial Arcoiris, Delfín Albesa (dreta), i el president de la Cambra de Comerç de Terol, Antonio Santa Isabel (esquerra), firmant el document. Foto: NDM

El President del grup empresarial Arcoiris, Delfín Albesa, i el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de la província de Terol, Antonio Santa Isabel, han firmat un document a través del qual el grup empresarial renove el seu compromís amb la Cambra i el faculte per seguir formant part de la corporació empresarial. Cada ple de les cambres aragoneses integren en les seues corporacions a empreses que, d’acord amb la llei bàsica, realitzen una aportació voluntària. Arcoiris i la Cambra de Comerç tenen entre els seus objectius el creixement socioeconòmic de la província i afavorir el creixement de les nostres empreses.

En este sentit, Delfín Albesa va manifestar la voluntat de Arcoiris de seguir contribuint al creixement socioeconòmic del Matarranya, en este cas a través de la Cambra de Comerç, i per un altre costat, Antonio Santa Isabel, va traslladar la seua satisfacció per poder comptar amb la col·laboració del major grup empresarial del Baix Aragó, cosa que afavorirà el paper de la Cambra de Comerç. Arcoiris és un grup cooperatiu del Matarranya dedicat tant a la producció ramadera com a la industrialització i venda de productes alimentaris, i que incorpore més de 500 treballadors i té presència a 26 països.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank