Logotips d'organismes oficials

Diputació amplie la campanya dels bonos de consum al 15 de desembre

Ara mateix s'ha destinat aproximadament un 75% del pressupost i ha tingut un impacte de 110.000 euros

Manuel Rando, president de la Diputació, durant la visita a una de les empreses que participe en esta campanya comercial. | Foto: NDM

La campanya per a la compra i adquisició dels bonos comercials que ha impulsat la Diputació s’allargarà al pròxim 15 de desembre. D’esta manera, fins que quedo crèdit suficient, les persones que ho vulguen podran aprofitar estos descomptes al 30 per cent que ens done la campanya. Hem de recordar que la iniciativa consisteix en l’adquisició de bonos comercials a 30 euros, dels quals la Diputació en subvencione 9, i que està pensada per a negocis únics de comerç i hostaleria ubicats en poblacions inferiors als 501 habitants. En el cas del Matarranya, tenim negocis d’Arenys de Lledó i Mont-roig que s’han adherit a esta iniciativa.

La campanya es va marcar l’objectiu d’ajudar als autònoms i a petites empreses de serveis del medi rural una vegada superat l’estiu. La Diputació ha destinat un total de 50.000 euros en esta campanya, dels que s’han consumit aproximadament un 75 per cent del total. Estos bonos comercials es poden adquirir de forma senzilla a través de la pàgina web bonoscomerciorural.com. D’una compra de 30 euros, el client n’assumeix 21 i els altres els hi pague la Diputació. Des de l’administració van recordar que qualsevol negoci d’una població inferior als 501 habitants encara està a temps d’inscriure’s a la iniciativa.

A dia d’avui, la campanya dels bonos comercials està estesa per diferents poblacions de la geografia provincial, com són Arenys de Lledó, Bello, Blancas, Castel de Cabra, Cuevas de Almudén, Cuevas Labradas, El Castellar, El Poyo del Cid, Fuentes de Rubielos , Galve, Gúdar, Griegos, La Iglesuela del Cid, Linares de Mora, Mirambel, Mont-roig, Puertomingalvo, Royuela, San Agustín, Torres de Albarracín, la Torre de Vilella, Tramacastiel, Tramacastilla, Villanueva del Rebollar de la Siera, Villar del Cobo i Villarluengo. L’impacte econòmic que ha tingut la campanya de bonos comercials als municipis adherits és de més de 110.000 euros.

La gestió dels bonos ha estat assumida per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de la província, que actue com a intermediària entre els usuaris i els establiments. A més, la iniciativa compte amb la col·laboració dels ajuntaments, associacions, agents de desenvolupament local i la Caixa Rural.

REDACCIÓ
Mitjans