Logotips d'organismes oficials

Grup Arcoiris inaugura una nova web de venda en línia de productes curats

A la botiga digital es poden trobar més de cinquanta referències de productes com a pernil, llom, embotits tradicionals o adobs envasats en diferents formats

El client rep la compra en el seu domicili en un termini de 24 a 48 hores. | Foto: NDM

A principis d’agost ha entrat en funcionament la nova web per a venda en línia de productes curats elaborats en les diferents instal·lacions del Grup d’empreses Arcoiris. L’adreça d’esta web és www.tienda.grupoarcoiris.com, i es pot accedir a la mateixa també a través de l’enllaç ‘tienda online’ que apareix en la pàgina web del grup en l’adreça: https://grupoarcoiris.com.
A la botiga en línia s’oferixen més de cinquanta referències de productes: des de curats com el pernil, llom i embotits tradicionals, fins als adobs envasats en diferents formats. També trobem a la botiga en línia el Pernil i la Paleta D.O.P. Pernil de Terol, comercialitzats amb la marca Arcoiris i que han obtingut reconeixements a la qualitat en diverses convocatòries de premis als millors pernils i paletes certificades amb el segell D.O. Pernil de Terol en el marc de les Fires del Pernil de la capital turolenca.

Altres marques amb les quals ixen a la venda els diferents formats d’estos embotits i curats són Monroyo, 3 Reyes, Soincar i Virgen de la Fuente amb un ampli assortiment de productes curats per peces, com el pernil i la paleta amb pota o sense; envasats al buit, com els desossats i els embotits, estos últims també filetejats; o envasats en oli com és el cas de la costella, llom i llonganissa en adob. Tots ells elaborats amb productes carnis d’excel·lent qualitat, procedents d’explotacions de proximitat, segons receptes tradicionals i amb un exigent sistema de qualitat, avalat per certificacions específiques.

Les despeses d’enviament són gratuïtes per a compres per import superior a 50 euros, i tenen un cost de 5€ quan la comanda no assolix esta xifra. En un termini de 24-48 hores la compra es rep en el domicili indicat, a través d’una empresa de transport. Existix també la possibilitat de recollir la comanda a la botiga física situada en Av. Maestrazgo, 30 d’Alcanyís.
Amb esta nova botiga en línia es pretén facilitar la compra d’estos productes de qualitat elaborats a la comarca del Matarranya, adaptant-se als nous hàbits de compra i consum que demanden els clients de Grup Arcoiris.

REDACCIÓ
Mitjans