Logotips d'organismes oficials

Vall-de-roures es vesteix de fira este cap de setmana

La Fira de Setembre omplirà de paradetes els carrers de la capital del Matarranya

Vall-de-roures celebra tradicionalment dos fires, la de maig i la de setembre. | Foto: NDM

Este cap de setmana Vall-de-roures celebra la Fira de Setembre. Com sempre l’atractiu principal serà el mercat, que es distribuirà des de la plaça Espanya, la Llonja de l’Ajuntament, el Pont de Pedra, l’Avinguda Hispanitat, el carrer Lope de Vega i fins al Pavelló Municipal.

Al pavelló municipal estaran ubicats expositors d’alimentació i hi haurà servei de bar. Estarà obert de 11ha 14hi de 16ha 20hel dissabte i el diumenge. Dins també hi haurà activitats per a tots els públics amb inflables, futbolins i simuladors. A més hi haurà atraccions de fira per als xiquets a l’aparcament del carrer Lope de Vega

Tal com explica Carmen Lorente, tècnica de cultura, “a més dels adults, els clients habituals del mercadillo, hem pensat en els més petits, perquè ells també tinguen el seu lloc i tots puguem passa-ho bé en l’esdeveniment firal”.

Des de l’ajuntament tenen la previsió d’omplir tot el recorregunt d’estands i oferir una gran varietat de paradetes. Pel que fa a l’assitencia de públic esperen també una bona resposta, “la fira és un punt de trobada i hi ha ganes trobar-nos, passejar pels carrers i veure les novetats que porten les diferents paradetes”, afirma Lorente.

REDACCIÓ
Mitjans