Logotips d'organismes oficials

La Diputació i la Cambra de Comerç sumen esforços per a crear una central de compres per als multiserveis

S'ha firmat un conveni de 113.000 euros per a subvencionar el 100 per cent de l'impuls d'este nou servei

Ariño, Rando, Santa Isabel y Fuertes en la presentació. | Foto: NDM

La Diputació Provincial finançarà una central de compres amb l’objectiu de millorar l’oferta i els preus dels productes de la xarxa de multiserveis rurals que té la província. El president de la institució, Manuel Rando, va presentar el dijous 6 d’octubre un conveni de col·laboració amb el president de la Cambra de Comerç, Antonio Santa Isabel, que serà l’encarregada de la creació i la implantació d’este nou instrument. El conveni, dotat de 113.000 euros, pose de manifest l’impuls d’una plataforma que facilite el subministre als negocis de la xarxa de multiserveis rurals de la província, que tindrà l’objectiu de reduir costos, millorar la logística i el preu final de venda o fomentar la digitalització, tant dels negocis com dels proveïdors del món rural.

Rando va apuntar que, amb la creació de la central de compres, «s’ha fet un altre pas important per a millorar els multiserveis», i va afegir que se «sume al conjunt d’actuacions que s’han impulsat en un any importantíssim per als multiserveis», i que superaran el milió d’euros en diferents inversions previstes. De fet, Rando va fer menció a l’ambiciós programa de reformes que s’assumirà a través de fondos europeus i va concretar que, al marge de les ajudes per a crear nous multiserveis, els seus gerents també es podran acollir «a les ajudes que donem als autònoms en pobles inferiors als 500 habitants», les quals van acompanyades també de campanyes de gran impacte al territori com són els bonos comercials.

Per la seua part, el president de la Cambra de Comerç, Antonio Santa Isabel, va afegir que s’ha fet «un passet més en el procés de millorar la competitivitat dels multiserveis rurals, que sempre ha estat el nostre objectiu». Per tant, i a través d’esta plataforma, «tancarem el cercle d’ajuda als multiserveis». A la vora de Rando i Santa Isabel van comparèixer també la diputada provincial de l’àrea de Desenvolupament Territorial, María Ariño, i el diputat de Ciutadans, Ramón Fuertes. De fet, el mateix president de la Diputació va recordar que va ser el grup Ciutadans qui va presentar l’esmena al pressupost a través de la qual es va demanar la creació de la central de compres. Esta central vol optimitzar, a la vegada, les rutes a l’hora de repartir els productes.

REDACCIÓ
Mitjans