Logotips d'organismes oficials

La nova Campanya de productes del Matarranya ve carregada de premis

La iniciativa pretén incentivar el consum local i donar a conèixer els productes i els serveis que s'oferixen a la comarca

En esta edició de la campanya es lliuraran 73 premis i participen un total de 69 comerços, establiments i empreses del Matarranya. | Foto: NDM

L’Associació d’Empresaris del Matarranya, en col·laboració amb Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya, impulsa la XII Campanya de Promoció dels Productes, del Comerç i dels Serveis del Matarranya. Es tracta d’una iniciativa que s’allargarà fins al pròxim 28 de juny i que arriba carregada de premis. Així mateix, la campanya comercial es tancarà amb el lliurament dels reconeixements als comerços i a les empreses de la comarca per la seua trajectòria, el seu compromís amb el territori i la seua faceta innovadora.
La campanya anual atorgarà nombrosos regals dels 69 comerços, establiments i empreses del Matarranya participants. Una acció amb la qual es pretén incentivar el consum local i donar a conèixer els productes i els serveis que s’oferixen des de les diferents empreses del nostre territori a través de regals. Cistelles d’aliments, serveis en perruqueries i estètica, petits electrodomèstics i, fins i tot, estades en hotels i allotjaments rurals són alguns dels obsequis que es poden aconseguir gràcies a la compra en els establiments del Matarranya. En total, en esta edició de la campanya es lliuraran 73 premis.

Cada establiment participant comptarà amb un total de 200 paperetes que repartirà entre els seus clients habituals de manera gratuïta. Els regals oferts se sortejaran de manera aleatòria el pròxim 28 de juny entre la totalitat de paperetes. El sorteig s’emetrà durant el programa ‘Matarranya al dia’ de Ràdio Matarranya i també podran consultar-se els premiats en l’edició posterior al sorteig del periòdic ‘Notícies del Matarranya’, que sortirà al carrer el 29 de juny. El llistat també es publicarà en la pàgina web de l’Associació d’empresaris i en este mateix web, a matarranya.media.

Una vegada celebrat el sorteig, els agraciats hauran d’acudir a l’oficina de l’Associació d’Empresaris del Matarranya (c/ Tarragona, 3 de Vall-de-roures) presentant el bitllet premiat i se’ls lliurarà un val amb el qual hauran d’acudir a l’establiment a recollir el seu regal. Els clients que no hagen tingut sort en el sorteig tindran una nova oportunitat, ja que els premis que no hagen estat recollits abans del dia 21 de juliol, seran sortejats novament. Per a participar en el segon sorteig caldrà lliurar la papereta no premiada emplenada amb les dades personals en algun establiment participant en la campanya. Amb totes les participacions dipositades se celebrarà el segon sorteig. Les paperetes s’hauran d’entregar abans del 24 de juliol, ja que el segon sorteig serà el 31 de juliol.

Llistat d’establiments participants en la campanya:

 

REDACCIÓ
Mitjans