Logotips d'organismes oficials

Diputació llance una nova campanya dels ‘bonos comercials’ per a fomentar el consum de proximitat

La iniciativa està finançada per la Diputació Provincial i gestionada a través de la Cambra de Comerç. Els bonos bonificats amb un 30% de descompte s'obtenen a través de www.bonoscomerciorural.com

La campanya té una pàgina web pròpia on apareixen els negocis participants i on es poden demanar els bonos. Foto: NDM

La Diputació Provincial ha destinat 45.000 euros a una nova edició dels bonos comercials. Es tracte d’una proposta pensada per al consum de proximitat, amb un descompte del 30 per cent destinat als clients per impulsar el consum als negocis únics de comerç i hostaleria ubicats als municipis menors de 500 habitants. Qualsevol consumidor pot adquirir bonos de 30 euros per a gastar en establiments únics de comerç d’alimentació i en bars a municipis a través de la plataforma digital www.bonoscomerciorural.com. D’esta manera, el client pague per bono 21 euros i la Diputació finance la part restant.

Amb l’aportació d’estos 45.000 euros en bonos, la projecció d’injecció en l’economia local dels municipis menuts de la província, segons estime la Diputació, arribarà als 150.000 euros. Des del llançament d’esta iniciativa l’any 2021, l’impacte econòmic ha estat de 437.000 euros. Per la seua part, la Cambra de Comerç gestione l’adquisició d’estos bonos, i la iniciativa compte amb la col·laboració d’ajuntaments, associacions, agents de Desenvolupament Local i la Caixa Rural de Terol. Els negocis que estiguen interessats en participar a la campanya, encara estan a temps d’inscriure’s. Els consumidors poden comprar els bonos des del 4 de setembre, i els podran bescanviar fins al 20 de novembre.

REDACCIÓ
Mitjans