Logotips d'organismes oficials

La Portellada busque les 12 millors fotografies dels seus puestos ocults

Les 12 captures passaran a formar part del calendari de l'Associació Cultural per a 2021

Ermita de San Miguel de La Portellada. | Foto: P. Viver

El reinici de l’activitat cultural en La Portellada comença a donar els seus fruits. La fi de l’estiu va desembocar en la unió de diversos joves del municipi que tornarien a regentar l’antiga associació cultural després d’anys sense oferir cap activitat.

Entre les primeres propostes de la nova junta va estar la de crear un Concurs Fotogràfic de La Portellada que ja s’ha presentat oficialment. Un mes de termini de presentació tindran els interessats a capturar llocs ocults o poc coneguts de la localitat, la temàtica triada per a enguany, i que podran formalitzar fins al pròxim 25 d’octubre. “La Portellada és molt més que El Salt i volem que es dono a conéixer el patrimoni desconegut”, va explicar Alberto Fortuño, membre de l’Associació.

Com a curiositat, el concurs no guardonarà a una obra, sinó a 12 captures que passaran a formar part del calendari de l’Associació Cultural per a 2021. “L’objectiu final del descobriment de nous llocs és aprofitar l’ocasió per a crear una aplicació en rutes d’estos llocs”, va afegir Fortuño.

En totes les fotografies participants es farà una exposició i les 12 guanyadores formaran part d’un calendari del pròxim any. Un total d’onze fotos seran triades pel jurat i la dotzena captura serà triada pel màxim número de ‘likes‘ al compte de l’Associació en Instagram.

Les fotografies que vulguen optar a l’aparició en el calendari del pròxim any hauran de presentar-se en dos formats diferents. En digital, per mitjà del correu electrònic de l’associació, i en paper adherit a una cartolina de color negre.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank