Logotips d'organismes oficials
blank

María José Salvador, afincada a Queretes, publica la seua segona novel·la

La proposta literària, que seguix la primera part de la novel·la, es va publicar tan sols uns dies abans del confinament

Portades dels dos llibres de 'Tu Lugar en el Mundo'. | Foto: NDM

Una veïna de Queretes publica la segona part de la seua novel·la ‘Tu Lugar en el Mundo’. María José Salvador, afincada a la localitat del Matarranya, publica la segona part de la seua primera novel·la que ha presentat en els últims mesos.

‘Tu Lugar en el Mundo’ és la història d’una jove espanyola que complix el seu somni de viatjar a Egipte. Sota el nom de Sara Sagui, la protagonista descobrix que ella mateixa no és la persona que pensava i no sols això, sinó que en un moment determinat de la novel·la la protagonista es transporta a l’Antic Egipte. Una terra en la qual li ocorren aventures i desventures.

La proposta literària, que seguix la primera part de la novel·la, es va publicar tan sols uns dies abans del confinament produït per la pandèmia de la COVID-19 quan l’autora publicava la segona edició de la història, sota l’editorial Pluma de Sueños. Encara que els actes multitudinaris estan restringits, “espere que la novel·la puga presentar-se molt prompte al Matarranya”, va assegurar María José Salvador, autora del llibre.

Dos novel·les en les quals es tracten els temes principals de l’existència humana. La vida, la mort, l’amor, el dolor i la passió són els ingredients principals de la història. “Són dos llibres molt intensos en dos novel·les que tanquen el cercle”, va explicar l’autora.

María José Salvador, afincada a Queretes ha sigut periodista i locutora de ràdio, durant més de tres dècades, a diverses emissores de ràdio com a Punto Ràdio o Cadena COPE.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank