Logotips d'organismes oficials

Jorge McFly actuarà a Valljunquera en el marc del festival “Cultubral” de la DPT

El cicle d'actuacions recorre tota la província en espectacles aragonesos afectats per la COVID-19

La presentació del cicle es va fer al setembre a Terol. | Foto: NDM

La Diputació de Terol posa en marxa un cicle d’actuacions culturals amb el nom “Cultubral. Cultura vertebral”, amb l’objectiu principal de dinamitzar el sector cultural de la província gràcies a una desena d’actuacions en diferents localitats per tot el territori. Des del passat 19 de setembre, cada dissabte a les 12.30 del migdia, places i carrers s’omplin de poesia, música, teatre o humor en una proposta gratuïta i per a tots els públics amb la qual la institució vol ajudar a professionals molt afectats per la pandèmia de la COVID-19.

El cicle, que compta amb protocols de control d’aforaments i espais, de desinfecció i de control personal per a respectar la normativa sanitària, contempla les actuacions de grups i artistes aragonesos que, en la seua majoria, tenen alguna classe de relació en la província de Terol. A més, s’ha comptat per a la seua organització amb programadors i tècnics del territori. Els espectacles pretenen arribar al major número possible de veïns de la província establint una seu per comarca i, donat el control dels aforaments, difonent-se en directe en Internet a través del canal de YouTube de la Diputació de Terol.

En el títol “Cultubral”, l’àrea de Cultura de la Diputació de Terol vol fer menció a la reeixida campanya turística presentada durant l’estiu, creant una paraula composta per altres dos que definix bé la naturalesa de l’activitat. Per a la institució provincial, la cultura és un eix vertebrador a la província, un actiu emergent del nostre talent i les nostres gents.

El próxim dissabte 24 d’octubre, Valljunquera serà la seu d’este espectacle que recorrerà la província fins a finals de novembre. Una actuació que arribarà en forma de música a càrrec de l’artista Jorge McFly al municipi representant del Matarranya.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank