Logotips d'organismes oficials

Ana Marcén inaugure la nova temporada del jardí Flora

La jornada va albergar la presentació del seu llibre i experiència personal en l'emprenedoria

Video Thumbnail
Activitat Flora
El jardí Flora torna a obrir les portes al públic. Durant l'estiu solament grups concertats han pogut visitar el laboratori de cosmètica i el jardí botànic de Matarrania a Pena-roja de Tastavins, però a partir d'ara pretenen reprendre les activitats de caràcter social, cultural i ambiental que oferi

El jardí Flora torna a obrir les portes al públic. Durant l’estiu solament grups concertats han pogut visitar el laboratori de cosmètica i el jardí botànic de Matarrania a Pena-roja de Tastavins, però a partir d’ara pretenen reprendre les activitats de caràcter social, cultural i ambiental que oferien habitualment.

Van inaugurar la nova temporada en una jornada dedicada a l’emprenedoria en la presentació del llibre Cómo hacer todo lo que quiero hacer… a estas alturas d’Ana Marcén, empresària, cantant, mare i mentora. Precisament en esta última de les seues facetes se centra el llibre, un manual d’emprenedoria basada en les seues pròpies experiències vitals i laborals.

Encara que la situació actual ha fet que tot es detinguera, a Marcén la pandèmia li ha donat l’oportunitat de mirar al seu interior i agafar impuls per a seguir el seu camí. “Per a fer tot el que vols fer primer has de saber qui eres i què vols, després és molt més fàcil aconseguir-ho” explicava Marcén.

El reduït públic que es va acostar fins a Pena-roja va poder aprendre, de tu a tu, de les experiències de l’autora, i també conéixer el seu vessant més artístic, el projecte AMA, on a través de la música compte el seu viatge vital.

MARTA JIMÉNEZ

 

Mitjans