Logotips d'organismes oficials

Massalió esta nit serà ‘Un lugar para quedarme’ a Aragón TV

Esta nit a les 21:35 la localitat serà protagonista d'este programa de la cadena aragonesa

El presentador durant la visita al riu en Laira Gonzalo. | Foto: NDM

La cadena aragonesa emet este dimecres a les 21:35 un nou capítol del show ‘Un lugar para Quedarme’, esta vegada fent referència a Massalió. El programa es traslladarà hasta la localitat per a explicar per què este poble es un puesto al que arribar, assentar-se i passar la seua vida. Concretament, “terra d’emprenedors i empreses familiars que van apostar per les seues terres sense importar-los les dificultats”, tal i com asseguren des de la cadena.

En este sentit, durant el programa es coneixeran alguns dels negocis més importants de la localitat i que han passat de iaies a mares i fills, com és la fàbrica de confecció Toni Barceló o el taller Vimar, on coneixeran als germans Alberto i Pepe. Al taller tèxtil, el presentador, Javier Zapater, es provarà i posará un vestit d’alta costura, experimentant un petit canvi de look. En els minuts de programa, també es farà referència a la importància del préssec de la zona i el presentador ajudarà a encapsar esta fruita de la Denominació d’Origen de Calanda.

Les arts, com la música i la fotografia, també tindran cabuda en l’espectacle. L’agrupació musical Acordes del Matarranya i l’empresa de disseny i fotografia Nebulosa Gràfica tindran una aparició al programa i demostraran que “es poden tocar versions de cançons modernes a més de mantindre les tradicionals”.

Al programa li posara un toc especial Miriam Dolz, la jove alguacila del poble, que asseguren “donarà la benvinguda al programa d’una manera molt especial”.

REDACCIÓ
Mitjans