Logotips d'organismes oficials
blank

La biblioteca regala llibres en la seua recollida d’aliments anual

La campanya un 'Llibre per un quilo' estarà activa fins al 17 de gener

Video Thumbnail
Campanya Aliments Creu Roja Biblioteca de Vallderoures
Nadal és motiu d'alegria i festa, però hi ha famílies que pateixen necessitats econòmiques i sobretot este any marcat per la pandèmia. És per això que, des de la biblioteca de Vall-de-roures amb col·laboració amb la Creu Roja, han tornat a engegar per cinqué any consecutiu la campanya un 'Llibre per

Nadal és motiu d’alegria i festa, però hi ha famílies que pateixen necessitats econòmiques i sobretot este any marcat per la pandèmia. És per això que, des de la biblioteca de Vall-de-roures amb col·laboració amb la Creu Roja, han tornat a engegar per cinqué any consecutiu la campanya un ‘Llibre per un quilo’. Una iniciativa que busca potenciar la donació d’aliments tornant el gest solidari amb un llibre de regal.

La idea és molt senzilla, els usuaris donen un quilo de menjar o productes d’higiene o per a bebés i a canvi s’emporten un llibre que ja no té cabuda en les estanteries de la biblioteca. Són llibres repetits, de donacions o excedents i de tota mena, hi ha novel·les, infantils i també en diversos idiomes.

Tot el recollit en aquesta campanya està destinat a la Creu Roja. Des d’allí es repartirà a les famílies de la comarca que tenen necessitats per tal de donar-los un cop de mà.

Des de la Biblioteca i la Creu Roja animen a participar en aquesta campanya solidària, que estarà activa durant Nadal i s’allargarà fins al 17 de gener.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank