Logotips d'organismes oficials

‘Camins Serret’ obri a Vall-de-roures unint gastronomia i cultura

L'espai compta també amb 'Ilercavònia', una secció creada amb la pretensió principal d'oferir gran varietat de llibres

Alguns dels productes que ofereix aquest nou espai. | Foto: NDM

La localitat de Vall-de-roures compta des de fa unes setmanes amb ‘Camins Serret’, un espai ubicat a l’antiga llibreria Serret que naix amb la intenció de continuar sent un referent cultural al municipi i a tota la comarca del Matarranya. ‘Camins Serret’ ofereix en aquest espai gastronòmic i cultural, productes ‘gourmet’ com oli, vi, mel, etc… elaborats a la pròpia comarca del Matarranya o a zones properes amb la intenció de fer arribar a veïns i visitants una ampla oferta de productes relacionats amb comarques com el Matarranya, el Baix Aragó, el Baix Ebre o la Terra Alta.

L’espai compta també amb ‘Ilercavònia’, secció creada amb la pretensió principal d’oferir gran varietat de llibres de senderisme, arqueologia, muntanya, història medieval i molts més. En definitiva, un espai en el que gastronomia amb els diferents productes i cultura es donen la ma a la capital de la comarca del Matarranya.

També està previst que ‘Camins Serret’ serveixca com escenari per a l’organització d’esdeveniments culturals tals com congressos i altres propostes. Torna l’activitat cultural, literària i també gastronòmica amb ‘Camins Serret’.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank