Logotips d'organismes oficials

El Concurs de Microrelats Festival Aragón Negro arriba a Fondespatla i repeteix edició a Vall-de-roures

A Vall-de-roures la temàtica girarà entorn de la novel·la negra amb el poble com a escenari principal

Fondespatla és la seu que s'incorpora al FAN 2021. | Foto: NDM

El Concurs de Microrelats Festival Aragón Negro (FAN) arriba a la seva vuitena edició i novament torna al Matarranya. En aquesta ocasió, amb Fondespatla com a nova sede participant i el seu primer Concurs de microrelats, al qual es pot participar fins a l’1 de març de 2021 presentant les obres a l’Ajuntament.

Pel seu costat, l’Ajuntament de Vall-de-roures juntament amb la Biblioteca Municipal i el FAN, han convocat la tercera edició del concurs en el municipi. En aquesta ocasió s’han inclòs les categories: infantil i juvenil a les ja existents. Carmen Lorente, tècnica de cultura de Vall-de-roures, va explicar que “enguany s’han matisat més les categories perquè tots participin en igualtat d’oportunitats i una mica adaptat a l’edat de cadascun”. En aquest cas, els participants tindran fins al 15 de gener per a presentar les seves obres a l’Ajuntament.

Els participants podran presentar un únic microrelat i la temàtica girarà entorn de la novel·la negra amb Vall-de-roures com a escenari principal. En aquest sentit Lorente va remarcar que enguany, la temàtica s’ha adaptat també a les dues noves categories perquè no els semblava convenient fer-los escriure sobre crims reals.

Finalment, Lorente, va explicar que enguany el lliurament de premis no es podrà fer com fins ara, però “en el cas de les categories infantils ens acostarem fins al col·legi per a lliurar-los els premis i a les categories juvenils i adults els convocarem en un acte més tancat”.

A més, enguany per primera vegada l’Ajuntament de Fondespatla i el FAN han convocat l’I concurs de microrelatos. Podran participar qualsevol autor/a sense límits d’edat. Els relats s’hauran d’enviar abans de l’1 de març de 2021 a l’ajuntament en paper o format digital.

Un jurat especialitzat triarà un primer preu i un accèssit. Tots seran distingits amb una lectura pública i publicats en la pàgina oficial del Festival.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank