Logotips d'organismes oficials

El museu Juan Cabré pot visitar-se a través de Google Arts & Culture

139 obres ja formen part d'esta galeria virtual

Video Thumbnail
Digitalitzacio Juan Cabre Google Arts Culture
Google Arts & culture és una iniciativa que reuneix museus, institucions culturals i artistes de tot el món amb la missió de preservar i portar l'art i la cultura en línia, perquè siga accessible per a qualsevol persona, en qualsevol lloc. Esat plataforma de l'Institut Cultural de Google present

Google Arts & culture és una iniciativa que reuneix museus, institucions culturals i artistes de tot el món amb la missió de preservar i portar l’art i la cultura en línia, perquè siga accessible per a qualsevol persona, en qualsevol lloc. Esat plataforma de l’Institut Cultural de Google presenta una recopilació d’imatges en alta resolució d’obres d’art exposades en diversos museus del món, així com un recorregut virtual per les galeries en les quals es troben.

El Museu Juan Cabré de Calaceit dedicat a la vida i obra de l’arqueòleg i pintor Juan Cabré, considerat com un dels més importants arqueòlegs del segle XX s’ha sumat a esta iniciativa. A través d’este web es pot fer una visita virtual per les 5 plantes del museu, on es poden veure les plantes dedicades a Juan Cabre i el seu treball arqueològic, l’espai d’etnografia, així com la zona d’art contemporani.

“És una iniciativa molt interessant i el Museu Juan Cabré s’ha sumat a ella i continuarà actualitzant estos fons“, explicava Lorena Menénez, tècnica del museu. El museu està actualment en plena campanya de digitalització dels fons museogràfics que té en la seua col·lecció, tant els que estan exposats com els que tenen en reserva.

Google Arts & Culture a part de donar la possibilitat de visitar el museu com si s’estiguera ‘in situ’, es poden examinar en detall les 139 obres que ja formen part d’esta galeria virtual. Tots els elements van acompanyats d’una informació detallada i permet descobrir obres similars a través de les recomanacions que suggereix la pàgina.

MARTA JIMÉNEZ

 

Mitjans