Logotips d'organismes oficials

El veí de Valljunquera, Luis Arrufat, guanya el Concúrs Lliterari en Aragonés Oriental

El matarranyenc s'imposa amb el seu relat “Una mansana”

Imatge d'arxiu

El veí de Valljunquera Luis Arrufat ha sigut escollit guanyador de la XIX edició del Concúrs Lliterari en Aragonés Oriental “Roberto G. Bayod”, organitzat per la federació d’associacions culturals de l’Aragó oriental.

Arrufat, que ja ha rebut altres galardons en aquets concurs, ha guanyat en aquesta ocasió amb el seu relat “Una Mansana”, que segons el Jurat es tracta d’un contingut complet, ben estructurat i de bona qualitat.

El matarranyenc ha estat acompanyat en el podi per Delfín Mazarico amb la seua obra “Miporqué y la virgen del patrocinio” en segona posició i de Francisco Pallardol, també veterà d’aquest concurs, amb l’obra “Dinou poemes d’amor y una cansó apasionada. En recuerdo del gran Pablo Neruda” en tercera posició.

La pandèmia de la COVID-19 ha impossibilitat realitzar l’entrega dels guardons als guanyadors. Si la situació sanitària ho permet s’entregaran en una ceremònia al mes de desembre a Monzón, on també assistiran els premiats de la XX edició que es convocarà el 23 d’abril, dia de Sant Jordi.

REDACCIÓ
Mitjans