Logotips d'organismes oficials

Vall-de-roures acollirà l’exposició realitat virtual “La desigualtat és real”

L’activitat programada per este diumenge s’emmarca dintre de les activitats en commemoració del 8 M

Per participar és necessari inscriure's amb anterioritat. | Foto. NDM

El pròxim diumenge 7 de març Vall-de-roures ens convida a gaudir d’una vesprada de realitat virtual, a la carpa d’activitats, ubicada al costat de l’IES Matarranya, amb l’exposició “La desigualtat és real”, una activitat creada per Oceà Atlàntic i emmarcada dintre dels actes en commemoració al Dia Internacional de les Dones.

Per a veure l’exposició cal inscriure’s prèviament al seguent enllaç  i així reservar un torn, ja que per tal de complir totes les normes COVID-19 s’han establert 4 torns amb aforament limitat.

Carmen Lorente, tècnica de Cultura de Vall-de-roures ha explicat que l’activitat s’emmarca dintre del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Tanmateix ha remarcat que en cada un dels torns s’acceptaran un màxim de set grups de quatre persones. Un cop en l’exposició els grups s’intercanviaran pels set punts diferents amb què compta l’activitat on podran gaudir d’una experiència en realitat virtual, realitat augmentada, senyals 360° i Kahoot. “Tot gira al voltant de la violència de gènere i la desigualtat i en cada punt es podran trobar activitats relacionades amb aquests temes i amb les noves tecnologies”. Afegia la tècnica Carmen Lorente.

L’activitat serà gratuïta i està destinada a tots els públics encara que, no es recomana que els menors de 12 facen ús de les ulleres de realitat virtual.

REDACCIÓ
Mitjans