Logotips d'organismes oficials

Llibres per la igualtat a les aules de Pena-roja

L'ajuntament ha destinat una part dels Fondos del 'Pacte d'Estat' contra la violència de gènere a la creació d'una maleta de llibres

L'ajuntament va entregar els llibres al professorat durant la Festa del Llibre. | Foto: RLG

L’ajuntament de Pena-roja ha destinat una part dels Fondos del ‘Pacte d’Estat’ contra la violència de gènere en l’adquisició de llibres que ha repartit entre els xiquets i xiquetes del poble. D’esta manera, tots els alumnes de l’escola tindran un llibre que, al llarg d’este tercer trimestre, treballaran dins de les aules. L’ajuntament va preparar una maleta viatgera formada per un total de 34 llibres, un per xiquet, que es va entregar al professorat de l’escola durant la Festa del Llibre. Esta maleta inclou tres títols diferents. Un d’ells està pensant per als alumnes de segon cicle d’infantil i 1er de Primària. Un altre, per als alumnes de 2on de Primària. I un tercer, per als alumnes de 3er a 6è de Primària.

Des del consistori, Anabel Roda, responsable de l’àrea d’Educació, va destacar que “enguany havíem pensat destinar una part d’estos diners a comprar llibres i treballar la igualtat dins de les aules, perquè pensem que l’escola és un dels millors espais on treballar esta matèria”. De cara als pròxim dies, Pena-roja també ha preparat una excursió per la igualtat que eixirà des del poble i baixarà a la Marededéu de la Font pels Prats. La proposta cultural serà completament gratuïta, però serà imprescindible fer una inscripció prèvia a través del correu culturapenaroja@gmail.com. La ruta, de baixa dificultat, pararà a diferents punts del terme com los Comellars o el santuari de la Marededéu. L’excursió serà el dia 9 de maig i eixirà a les 9.30 hores de la plaça.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans