Logotips d'organismes oficials

Les escoles de jota de Mont-roig i Pena-roja celebren els festivals de final de curs

En uns dies li tocarà a l'escola José Antonio Pedrós de Queretes

Les escoles de jota ‘José Antonio Pedrós’ de Mont-roig i Pena-roja han celebrat al llarg d’estos dies els seus respectius festivals de final de curs. En un curs atípic i ple d’incerteses, de mascaretes i distàncies de seguretat, les escoles de música regional han pogut formar els seus alumnes. Després d’un 2020 on pràcticament es va haver de parar tot, este curs s’ha tornat a treballar. I per a tancar este ‘relatiu’ retorn a la normalitat, no hi va poder faltar el tradicional festival de final de curs. Pena-roja dissabte i Mont-roig diumenge es van posar el vestit regional i van fer sonar la jota aragonesa. Un punt i final que s’allargarà en uns dies a Queretes, que també viurà el seu tradicional festival de final de curs de l’escola de jota.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans