Logotips d'organismes oficials

L’Ebre Folk fa parada a Pena-roja amb tallers i actuació de la Rondalla dels Ports

Està previst un taller d'instruments tradicionals a les 11 i un de ball i bureo a les 12 este diumenge. Per la tarde, actuació a partir de les 5

El diumenge a Pena-roja actuarà la Rondalla dels Ports a les 5 de la tarde. | Foto: NDM

L’Ebre Folk farà parada enguany al Matarranya. En concret, serà este diumenge 4 de juliol a Pena-roja, on s’han programat diferents actuacions al llarg de tota la jornada. I és que aprofitant l’actuació que donarà la Rondalla dels Ports a les 5 de la tarde, recuperant el tradicional bureo, la població del Matarranya albergarà també una caixa màgica d’instruments tradicionals pensada per als més menuts, així com un taller de ball per a tots, on se treballarà la jota, el fangando i la seguidilla. Uns tallers que estan previstos al Multiusos, encara que l’actuació de la tarde té intenció d’eixir al carrer, aprofitant el bon temps que tenim estos dies al Matarranya. Música i tradició la que es viurà a Pena-roja de la mà d’un grup folklòric molt interessant.

REDACCIÓ
Mitjans